Skip Sidebar

Over ons

Onze cliëntenbond GGZ Utrecht , is een vereniging voor psychiatrische patiënten en mensen met psychische klachten , die het leuk vinden om contacten onderling met soortgenoten te maken ...

Deel
Cliëntenbond in de GGZ Regio Utrecht en omstreken

Over Cliëntenbond in de GGZ Regio Utrecht en omstreken

Onze cliëntenbond GGZ Utrecht , is een vereniging voor psychiatrische patiënten en mensen met psychische klachten , die het leuk vinden om contacten onderling met soortgenoten te maken.
Wij organiseren 2 keer per maand op de eerste en derde zondag in de maand een ontmoetingsavond vanaf 5 juni 2022 in het buurtcentrum Wegwijs, Elandsplein 25, Utrecht. Deze locatie is gehuisvest op loopafstand van het Vaartsche Rijn station in Utrecht.
Een van onze leden Rene bezit een roeiboot en organiseert in samenwerking met Enik in Hoograven wekelijks roeitochten op het Kanaal. Leden die zin hebben om mee te roeien zijn van harte welkom.
Leden kunnen ook activiteiten voor elkaar organiseren. Dit kan een fietstocht een rondwandeling langs de grachten in Utrecht, een terrasbezoek of een gezamenlijk bezoek aan een congres of evenement zijn.

Onze vereniging onderhoudt ook contacten met wij zijn Mind en andere organisaties binnen de geestelijke gezondheid. Wij brengen ook regelmatig een bezoekje aan door hen georganiseerde evenementen, cursussen en congressen.

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Cliëntenbond in de GGZ Regio Utrecht en omstreken