Skip Sidebar

Over ons

Tuf-Tuf is een bijzondere speelotheek. Voor een klein prijsje (slechts 27,50 euro per jaar) is er aangepast speelgoed te leen voor chronisch zieke kinderen, voor kinderen met een ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenMensen met een beperking
Deel

Over Speel-o-theek Tuf-Tuf

Tuf-Tuf is een bijzondere speelotheek. Voor een klein prijsje (slechts 27,50 euro per jaar) is er aangepast speelgoed te leen voor chronisch zieke kinderen, voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, en voor kinderen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking en hun broers en zussen.

Ieder kind moet kunnen spelen, ook kinderen met een beperking. Voor deze kinderen en hun ouders is het soms lastig om geschikt speelgoed te vinden. Aangepast speelgoed is bovendien duur. Bij Tuf-Tuf is er allerlei bijzonder speelgoed dat de zintuigen extra prikkelt, ontwikkelingsmateriaal, muziekinstrumenten en fysiotherapeutische hulpmiddelen.

Tuf-Tuf is gevestigd aan de Koningsweg 2 in Utrecht Oost. De speel-o-theek is 3x per week open, op maandagavond (van 19.00-20.30), woensdagochtend (van 9.30 tot 11.00) en zaterdagochtend (van 10.00 tot 12.00).

Foto's