Skip Sidebar

Over ons

Dé bieb voor speelgoed
De Speelotheek is een bibliotheek waar je speelgoed leent. De ideale manier om nieuw speelgoed uit te proberen. Een abonnement biedt veel voordelen: het is duurzaam, ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel

Speelgoeduitleners gezocht

Structureel werk · 2–6 uur/week
Verlengde Hoogravenseweg 37, 3525 BB Utrecht, Nederland
NederlandsWinkelGastheer/vrouwSociaal contact
Sport & RecreatieWelzijnBuurt & omgeving
Maatschappelijke stage Delen
Speelotheek Hoograven
#25128
Scan me of ga naar www.masutrecht.nl/o/Speelotheek-Hoograven/maatschappelijke-stages/Speelgoeduitleners-gezocht/25128 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help uitlenen en innemen van speelgoed. Word collega in een tof team en ontdek hoe waardevol jouw tijd en inzet is voor grote en kleine mensen.

Uitgebreide omschrijving

De Speelotheek Hoograven is een bieb vol speelgoed! Hier leen je speelgoed, geen boeken. Meer dan 130 gezinnen doen dat en zo’n 30 vrijwilligers maken dat mogelijk.


Wat ga je doen?

Helpen met het uitlenen en innemen van speelgoed. Op maandagmiddag en woensdagochtend kiezen leners zelf speelgoed uit de kast. Jij helpt door dit in de computer in te voeren en uit te lenen. Op zaterdag zetten we bestelde stapels speelgoed klaar en nemen we speelgoed dat terug komt in.


Jij helpt dus leners die langskomen. Soms met uitleg over hoe de uitleen werkt, soms met uitzoeken van leuk speelgoed. Ook het speelgoed inleveren moet worden ingevoerd in de computer zodat het netjes klaarstaat voor de controle ploeg op woensdagavond.


Diensten draai je altijd met minimaal één ander teamlid/collega. Al onze vrijwilligers zijn gratis lener van de Speelotheek. Naast speelgoed zijn er ook gezelschapspellen voor volwassenen en kinderen.


De diensten zijn op: maandag van 15.00 - 17.30 uur. woensdag van 09.30 uur - 11.30 uur, woensdagavond van 20.15 uur - 22.15 uur (controle van speelgoed) en zaterdag van 09.30 uur - 11.30 uur. Zit er een goede tijd voor je bij? Je mag wekelijks komen maar om de week is ook prima.


Daarbij is er veel meer te doen in de Speelotheek in het activiteiten team, administratieteam of help in ons speelgoedteam. Zij werken op tijden die ze met elkaar afstemmen. Er is altijd wel iets te doen dat bij jou en jouw agenda past.


Voel je welkom en kom kennismaken. We leren je graag kennen en laten je alles zien.


Stuur een e-mail via de roze 'aanmelden' knop als je interesse en tijd hebt.

Wat vrijwilligers nodig hebben

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Als de Speeltuin bij de Speelotheek open is kun je via de Speeltuin naar binnen. Op zaterdag en woensdagavond kom je via de gele voordeur naar binnen. De witte bel naast de deur is van ons.
Maatschappelijke stage Delen

Over Speelotheek Hoograven

Dé bieb voor speelgoed
De Speelotheek is een bibliotheek waar je speelgoed leent. De ideale manier om nieuw speelgoed uit te proberen. Een abonnement biedt veel voordelen: het is duurzaam, minimalistisch én goed voor je portemonnee.

Er is verschillend speelgoed voor kinderen vanaf 2 maanden tot ± 12 jaar. Op de website kun je zien welk speelgoed we hebben in de online catalogus. De Speelotheek Hoograven is er voor alle kids, papa's, mama's, opa's, oma's, oppassers en enthousiaste mensen in Hoograven en omgeving.
Maatschappelijke stages die je misschien ook interessant vindt
Structureel werk · 1–2 uur/week
Utrecht
Speelgoed inkopen, beheren en klaarmaken voor uitleen
Het speelgoedteam koopt nieuw speelgoed en zorgt voor de bestaande speelgoedcollectie.Geplaatst door Speelotheek Hoograven
Project (Tijdelijk) · 1–2 uur/week · Voor ongeveer 3 maanden
Maarssen
Coach iemand tijdelijk bij het vinden van nieuwe dag invulling.
Wil jij tijdelijke iemand begeleiden en hét verschil maken in iemands leven? Coach ervaring is niet nodig. Wordt coach bij Welzijn op Recept.Geplaatst door MOmenz (voorheen Welzijn SV)
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 28 mrt
Utrecht
gastvrouw/gastheer bij inloophuis
Gastvrij zijn, is je op jouw lijf geschreven. Je zet alles klaar voor de gasten zoals de thee/koffie. Je luistert naar mensen en laat hen aan het woord. Je moniGeplaatst door Het Knooppunt
Structureel werk · 4–20 uur/week
Utrecht
Keukenhulp
Bereiden van de lunchGeplaatst door Stichting Divers Werkt
Structureel werk · 4–10 uur/week
Utrecht
Keukenhulp
Keukenhulp voor het bereiden van driegangendiner voor buurtbewonersGeplaatst door Stichting Divers Werkt
Structureel werk · 1–4 uur/week
Utrecht
Gastheer/ gastvrouw vrijdagochtend
De Paraplu is voor de vrijdagochtend op zoek naar een gastvrouw/ gastheer die wil helpen bij de inloop/ koffieochtend. Geplaatst door InteraktContour Utrecht De Paraplu (voorheen Boogh)